Koh Lanta

Har gått från pepp till lite depp. Det är semester och då får man inte känna sig depp (sådetså). Det är förbjudet. Och därmed gör man det desto mer när man väl kommer på sig själv med att faktiskt känna minsta lilla åt det hållet. Förra stället var toppen, verkligen. Ao Nang i mitt hjärta. Nu är vi istället på Koh Lanta. Hotellet som vi bor på ligger utanför byn, mitt i en skog. Nära en superfin strand, som tyvärr inte känns så aktuell att nyttja då himlen är föraktfullt grå och då det ständigt spöregnar. På hotellet befinner sig jag och min familj tillsammans med barnfamiljer, pensionärer och medelålders par. Så fruktansvärt superkul! "..I had the time of my life" spelas ständigt i hotellreceptionen. Betoningen ligger hela tiden på HAD. Det känns som att det ligger en grå dimma över hela stället. En grå dimma med inslag av något ljust skimmer som då och då glimtar förbi, som ett bevis på ett förflutet då folk faktiskt kanske hade the time of their lifes på just detta ställe.

Jag och syster har kommit på hur man kommer åt hotellets nätverk utan att behöva betala för lösen. Det första vi gjorde när vi lyckats med denna storhet var att googla nighlife and Koh Lanta på google. Resultatet? Koh Lanta beskrivs som en plats med ytterst begränsat uteliv. En plats för förälskade par. Som mest bjuder placet på någon enstaka bar och eventuell underhållning på hotellens restauranger (syftar de på restaurangernas ägande av en radio med uruselt ljud?). Längst stranden ligger flertalet hotell, samtliga besmittade med samma typer av gäster som på vårat hotell. Lovisa har dessutom bränt sönder hela fejjan så igår gick jag ensam på upptäckfärd i området. Fick till min stora förvåning syn på ett hostel för backpackers och tog ett chockat glädjeskutt i mitt desperata närmande. Hurra liksom. Efter att ha lokaliserat stället länge och väl insåg jag att endast två personer fanns på plats. En uttråkad bartender och en lönnfet, medelålders svensson. LOVELY. Till råga på allt så inledde jag denna regndag med att läsa Jonas Gardells bok "Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter". Väldigt bra men bidrog inte precis till att bringa fram peppkänslan. Är nu livrädd för att åldras, för att eventuellt bli besatt av prisförändringar på köttfärs hos den lokala ica-handlaren!!! För att köra runt i en volvo, bo i ett radhus med familj och kanske känna mig missnöjd, tänka att this is it, så här blev mitt liv. Fast detta måste väl ändå vara ett exempel på patetiskt offertänkande?? Det finns väl inget this is it. Allt går ju att förändra, bara man vill. Man kan ändra. Man kan förändra. Sådetså. Dessutom så är jag är jag ju inte medelålders ännu! Herregud.

Saknar Ao Nang. Bästa stället. Där fanns, till skillnad från på detta ställe MÄNNISKOR. Det fanns roliga barer, det fanns LIV. Massvis med affärer och restauranger. Det fanns alltså alltid saker att göra. Och på dagarna glassade vi runt på båtar mellan de olika, supermysiga öarna i gassande sol. Människorna på stället var roliga, öppna, trevliga och lite udda, på ett bra sätt.

Nu ska jag sluta deppa. Regnet öser men jag får väl göra det bästa av situationen. Regndans kanske. 

Nu kan det ju bara bli bättre!!
/Julia

Känner mig som en tjuv

Hur kan en expedit glömma att ta bort larmet? Seriöst. Inte ens jag är så klumpig.




Hur får jag bort det??

Känns lite fånigt att gå tillbaka till butiken när jag inte har kvar kvittot....

/Jossan

Här har vi en kämpe

Min dator sviker mig aldrig...



Men nu kan den faktiskt få dö.

Den är seriöst i TVÅ delar. Förstår inte hur den fortfarande kan vara vid liv...

/Josefin



Spontanitet ♥

Idag har jag skönhetsopererat mig!! Det är sant. Fick panik på en leverfläck så jag åkte in till stan och tog bort skiten. Kändes ungefär som att bli getingstucken 1000 gånger men det var lätt värt det. Min värsta fiende är äntligen är borta. FOREVER!!!

 

Problem: får inte sola på 6 månader.
Hahahaha. Årets skämt!

 

Här har ni fläcken. I armhålan typ.
Tänkte precis ta en närbild på den. Fail. Den finns ju inte längre.

/Jossan


U à monley

Sitter på en halvtaskig restaurang i en skog. Konstigt nog har de wifi och jag har lyckats få med mig min mobil. Hurra. Vi är ute på en rolig och väldigt flummig djungeltur. Vår guide är allmänt förvirrad och vi reser tillsammans med en jättekomisk familj från Indien. Vi skulle tidigare paddla kanot vilket gick mindre bra för indiernas räkning. De paddlade åt frö håll och ramlade ständigt i, in the end gav fe upp. Smart ska vi rida på elefanter. Solen steker och svider, allt känns ganska Mvg. Ignorerar faktumet att jag pga all sol skiftar i regnbågens alla nyanser. Ao Nang är ett härligt ställe! Vi har åkt ut till olika öar varje dag. Det enda dåliga med stället är att det inte finns några uteställen med dansgolv, bara barer. Jag och Lovisa har hängt på en småskum bargata två kvällar hittills. Massa transor osv, haha. Julafton var allmänt konstig. Spenderades i en fruktansvärd värme, ätandes thaimat och gråtandes över synen av en tant som verkade så fruktansvärt ensam. Sedan handlade vi julklappar och blev halvt överfallna (alla är galna). Kvällen slutade med biljard på en pub. Nu ska vi åka vidare!! Hehe, god jul!!>

Ge mig lite action

Jag är ledig!!! I två veckor dessutom. Har verkligen längtat efter detta.

Igår hade jag min första "göra-ingenting-dag." Jag (och halva min släkt som tydligen bor här nu??) lodade runt i pyjamas HELA dagen och tittade på minst 20 filmer. Mellan filmerna hade vi sovpauser.

JAG FÅR PANIK!!!! Klarar inte av mer vila. Jag blir så trött.

Måste åka på en spontantrip. NU!! Med eller utan travel companion!!
Jag är superseriös.

/Jossan

Update: Inser själv hur desperat jag låter. Borde kanske lugna mig lite. Ska ju faktiskt till alperna om 7 dagar. Dessutom lär ju den hysteriska mellandagsrean ge tillräckligt med action...

Eller?

-

Min bror fick en väldigt fin julklapp av mig. En hylla med dessa bokstäver:

 

 

Tillbaka fick jag en T-shirt med ett mindre trevligt budskap:


DROP DEAD!!

 

Merci beaucoup. /Josefin


Chill for the thrill

Imorgon firar jag jul. Läget är under kontroll.

* Jag jobbar HELA dagen. - Kommer alltså att anlända sist av alla gäster. Dagisäcklig och levande död dessutom.

* Har hunnit köpa EN(!!!) julklapp. - Julklappsstress, vad är det??

* Jag har glömt bort att skriva en önskelista. - Bra Jossan, BRAA!! Mamma kommer att ge mig saker som hon anser är smarta. Typ myggnät, solkräm och malariatabletter.

* "A closet full of clothes but nothing to wear." - Alltid samma problem. Orkar inte.

* The daaawg is återigen i tha house. -Jag kommer inte kunna umgås med släkten. Måste låsa in mig på rummet.

* I all julhets ska jag dessutom hinna med att vara husvakt åt en bekant familj. Ett uppdrag som i stort sett går ut på att se till att framsidan av huset ser bebodd ut dvs. skottad. - Fett chill trodde jag...Om det bara inte hade snöat typ 10 dm varenda JÄVLA dag!!!


 


/Jossan

Update 25/12: Glömde en sak på julafton så jag klämmer in det här... GOD JUL!!! Ibland är jag så himla smart alltså.

Ursäkta mig, känner jag dig? NEJNEJNEJ, så bort med dig!

Stressig juledag. Åka med försenat tåg tidigt på morgonen. Sitta och halvsova på mindre intressant föreläsning. Shoppa på låtsas i fruktansvärt trött tillstånd tillsammans med Soffan. Träna med brutalt fula, påtvingat köpta träningsskor på överfulla gymmet. Åka hem efter gymmet på ett kissluktande tåg som var TRETTIOFEM minuter försenat (som vanligt).

När jag äntligen kom hem var jag skitsur och inte blev det bättre av att pappa började tjafsa med mig om en löjlig, jävla datorsladd! Jag rymde irriterad upp på mitt rum och bänkade mig smått handlingsförlamad framför teven. Skulle precis inta min sena middag då det knackade på dörren. Jag trodde att det var pappa som ville fortsätta sladdtafset och muttrade surt "-Kom INTE in..". Dörren öppnades ändå och där stod inte pappa utan........HELENA!!!! Min favvo!!! Vilken fin luring. Underbar överraskning! ÅÅÅh, blev så jävla glad!!!

Klockan är nu över halv tio och jag har inte ens börjat att packa inför resan som går av stapeln IMORGON. Jag vet inte var någonting är och har inte tvättat. Ska tilläggas att mitt rum ser ut som ett BOMBNEDSLAG (ingen överdrift). Har med andra ord mycket att göra!!!

Det ska bli så skönt. Att få försvinna ett tag. Slippa stirra in i döda grisansiktens ögon, hetsa runt i stan och fejksmila åt trippelpack med sockor!!

Fast å andra sidan, I will miss julafton med släkten, Kalle Anka (faktiskt) och all mysig julmusik. Känslan som faktiskt alltid infinner sig på julafton är väldigt fin. Fast känslan av att ligga och sola på en strand i Thailand är nästan ännu finare. Hoppas att jag får träffa Bauhaus också!

/Julia


Måste boka en resa!!!

Idag när vi var ute på jobbet freakade jag ur totalt. Jag kastade mig ner från höga höjder, gjorde volter, rullade ned för backar, hoppade från gungande gungor med meera. Kände mig nästan som en stuntman och fyfan vad roligt det var. Ibland älskar jag verkligen snön!!

Allt detta fick mig att tänka tillbaka till Alpe d'Huez. Jag vill dit nuuuu! Jag vill åka galna offpister, sola på 3000 meters höjd (med svart på en kvart), glida runt i färgglada skidkläder, hänga med coola proffs och spåra järnet 24/7.

 

Jag bara måste åka tillbaka!! Vilka följer med??






Extremt ocharmiga bilder but frankly my dear, I don't give a damn. /Jossan


Choklad i mängder

Idag har jag fått massa julklappar av dagisbarnen:



I don't complain. /Josefin


Pyssel

Det är roligt att julpyssla på jobbet. Mina saker blir alltid snyggast!!

      

Barnen blir så sjukt impade av mig och idag sa en pojke att min hjärna verkligen är smart. Score!!! /Jossan 

Yeaah mothafukkah yeaah

Awesome helg!! Drog till västerås direkt efter jobbet i fredags för att hälsa på underbara Julia Å och hennes crew. Runt 20 pers lyckades vi klämma in i hennes fina lägenhet på 22 kvadratmeter. Det var drag vill jag lova. När vi sedan drog vidare till någon krog möttes vi av gangstermusik!!! Kvällen kunde inte bli mer lyckad.





Lördagen bjöd på ännu mer party. Julkul hos Philip. Jag och Julia J försökte få alla på gangstermood genom att klämma in lite immortal technique mellan alla Amy Diamond låtar. Fail. Resulterade endast i bitchblickar från i princip ALLA som var där...  

Efter julkulet och allt pepparkaksätande (Phille bjöd på minst 8 olika sorter) var det meningen att vi skulle åka till stan och hänga på någon cool klubb. Vi hamnade på Tegelbruket i Täby. HURRA! Kanske inte riktigt vad vi hade tänkt oss men det blev faktiskt kul. Kvällen avslutade sedan sovandes i Marcus soffa framför Fight Club. Sjukt skönt!!!

Idag har jag inte haft lika roligt. Tittade på mina samtalslistor i mobilen och upptäckte att jag i fredags omedvetet ringt upp ungefär 15 personer. Inte så farligt egentligen men 70% var visst arbetskollegor (50-plussare) så det känns lite jobbigt att gå till jobbet imorgon. 

Tyckte lite synd om mig själv så idag har jag ätit på Mc Donalds TVÅ gånger!! Pinsamt. Men jag har faktiskt tränat också så jag förlåter mig själv. Nästan. /Josefin


Har blivit överkörd av femton militärvagnar

Vaknar upp efter 3,5 timmar av pinsamt fattig sömn och inser att jag lika gärna kunde ha sovit vidare då jag möts av ett brutalt faktum som få mig att tvivla på meningen med min egen existens, meningen med hela livet faktiskt...

ANIMISSEN HAR SLUTAT ATT BLOGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huvudet snurrar.

Allt blir svart.

Detta är panikångest.

VAD SKA VI TA OSS TILL UTAN DIG ANIMISSEN?? DU ÄR VÅR LEDSAGARE I VINTERMÖRKRET! Vår förebild. Vår gud högt uppsatt på piedestalen..

R.I.P= Remember Important Person

Detta kommer att bli en tuff tid, vi få ta en dag i taget, försöka lära oss att andas igen!!

/Julia, i sorg!!

Någon gång måste man våga hoppa

These shoes.................I'm going 2 die tonight!














Jag vill ha en fin begravning!
/Julia


Min mugg är borta!

Min nya témugg är borta, den måste ha blivit...


STULEN!!!

Jag är mycket upprörd.

Jag måste ha chaité nu.

Vet inte vad jag ska ta mig till!!!!

GOOD TEA
Champagnesmak!
Chai!!
Gotländsk sommarblanding
Höstglöd
Med mera, men dessa är verkligen top class, riktigt royale!! Så Jävla Mycket Kungafamiljen. Räkna bort kungen dock. Räkna iaf bort hans fruktansvärda tal, speciellt hans tal på engelska(?). JESUS alltså!!!! Varför säger man egentligen Jesus när något är...upprörande? Kanske för att hela gudsgrejen är väldigt debatterad, "Jesus" har liksom blivit ett uttryck för förvirring och upprörda känslor.

BAD TEA
Earl Grå
Vissa rooibos som smakar som hostmedicin
Citronsmak = diskmedel!
Alldeles för söta smaker
Silverté a la Sandor/Ida

Kommer snart med mer inlägg om té, måste fortsätta med mitt liv först bara!!

/Julia


Lucia med sitt änglahår har tittat för djupt i glaset

Har i stressjulpanik bakat 58728163 pepparkakor. Och ätit cirka 2 kg deg.



Mår så jävla illa.

/Juliette


Två fina samtal

- Har du med dig boken?
- Boken!? Vilken bok?
- Boken med information från dina tidigare vaccineringar..?
- Jaha, jag har tyvärr tappat bort den.
- Jasså? Den boken är väldigt viktig..
- Jaa, jag vet. Jag har letat, ska leta igen
- Gör du det, annars måste vi fixa en ny bok åt dig och du ska veta att den här boken inte är gratis att producera! DET KOSTAR PENGAR!
- Jag förstår, får fortsätta leta...

BOKINFORMATION:
Det är inte ens en bok, det är en minimal pappersbit som är vikt en gång, vilket skapar fyra "sidor". Och hur lång tid kan det ta att fylla i mina 2 tidigare vaccinationer? Svar: 45 sekunder.

Döden dö.

POLISEN
- Har du med dig legitimation?
- Jaa, här! (halar fram mitt gamla pass)
-Eeeh, vad har hänt här då? (kvinna: uppriktigt chockad)
- Jaa, eh, det blir ju lite så när man är ute och reser...
- Det ser ut som att en rabiessmittadhund hund har attackerat passet och tuggat det sönder och samman
- Jaa, så var det nog också..


/JULIA


Helkroppsbilder



Det finns numera en hemsida där vem som helst kan lägga upp helfigursbilder på sig själv med en tillhörande, frivillig bildbeskrivning. Syftet är att skapa en verkligare bild av den mänskliga kroppen och att få folk att känna sig mer bekväma i sig själva. Här blandas verkligen alla typer av kroppar. Denna tjej har en kropp som blivit grovt ärrad efter att länge ha levt med missbruk och psykisk ohälsa. Starkt att visa upp detta. Väcker definitivt starka reaktioner. Nyttigt. Creds till denna tjej!

/Julia

Te, du får mig att le, som en magisk fe!

Godjävlamorgontillmigsjälv! "THIS IS THE FRONTLINE, THIS IS THE DEAD ZONE", vaknade till dessa vänliga ord. Hade nämligen somnat med huvudet på datorn och tryckte omedvetet igång skiten vid sjutiden!

Nu blir det lite té, ska ni se! Tycker att denna värdelösa blogg i framtiden ska komma att handla om one thing only and that is TEA!

I have pain in my foot!!
"-Do u have any plasticspoons?" - TILL LOLLO!!!
Vad var det mer?
Toepain?

Jag har ont i min fot, min farmor säger "ät en givande rot"..
men jag tror inte på sådan skit, så nu blir det istället slit..
använder mig av heatlotion och känner mig emo, med big emotion
Det fungerar dock inte alls, farmor undrar "Vad falls?"
Jag svarar att lotionen har gått ut, och undrar om livet nu är slut?
Farmor tror inte det, hon ber mig att pröva en annan smet!
Jag prövar muskellindrande tvål och blir hal som en ål.... 
jag ramlar i ett hål, och får ett ännu större sår!
Blir arg som ett bi, farmor säger; "gör inte så, gör si"..
jag funderar på att foten såg av, har inte längre särskilt stora krav!
Vi har dock ingen såg, detta faktum gör mig mycket låg.
Ska kanske ignorera allt, skita i om jag blir halt!
Äta mycket råg, tvinga mig själv att fortsätta åka på försenade tåg
Göra allt som är nyttigt och så, skriva memoarer om min saknade tå..
Det är ju faktiskt fredag idag, jag kan göra vad jag vill, som att resa till Prag!
Det finns ingen lag, jag kan göra allt efter eget behag!
Men jag är fattig och måste stanna här, det är bra, då jag är allmänt sär.
Ska träna och träffa en vän, det har jag redan på känn!
Måste kanske även städa lite, som jag blir påmind om varje sommar i Slite
Jag kan inte sluta rimma, befinner mig i en dimma, tror att jag ska svimma
Jag är alltid så trött, ser ofta rött, men tro mig, jag har inte dött!

/JULIA


Ja e en gla tant ida, snyggisdagen 2010

I have my good days, you know.


Sitter här och väntar på att min privata chafför ska komma och hämta upp min förtappade natursjäl. Det är dags att delta i den juliga svennetraditionen! Det är alltså dags att överkonsumera allt som går att överkonsumera!! Detta ska självklart ske i ett av landets svettiga köpcentrum. Jajaa, jag är glad så länge ingen råkar tala om isterband i min närhet. Om detta skulle ske så blir jag dock räddad av samtliga centrums strategiskt utplacerade papperskorgar (som spypåsar på flyg).

Idag har jag åstadkommit stora ting! Jag har suttit på en 2 timmar lång föreläsning utan att nicka till. Jag har istället antecknat frenetiskt!! Sedan har jag entrat hemmet och gjort en film om mig själv som handlar om att jag dricker té och inte vill städa. Detta är konst, mina vänner (eller snarare ni två läsare som har hittat hit tack vare vårt maniska kommenterande på Animissens blogg). Om ni två skulle vara intresserade av att lära er hur man gör en sådan fantastisk, intelligent och banbrytande film, kontakta mig. PROFFSET själv.

Om jag överlever överkonsumtionen så ska jag ikväll ut och springa tills benen faller av. Det känns bra!

TOP CLASS!

Juste! Jag planerar min produktionsuppgift! Fick ett bra tips idag. Jag ska kanske försöka ta över en annan persons blogg! Detta genom att skriva ett eget, aslångt, totalt meningslöst blogginlägg i kommentarsfältet på den utvalde bloggarens samtliga blogginlägg. Tycker att detta verkar vara ett bra tips. Kommer ju säkert att fungera. Fick en varning dock, enligt källan är det ganska troligt att bloggaren får så pass mycket damp att man i slutänden blir polisanmäld. TOPP! Har alltid velat prova på fängelselivet. Då får jag även möjlighet att analysera fängelsevärlden i min uppgift. MVG på detta.

PS: Tyvärr så fungerar det inte att lägga upp den banbrytande filmen här! Jag ser detta som ett djupt nederlag i min karriär. Det känns som att jag har kört fast totalt. Och denna fastkörning kommer att generera i en brutal stress som kommer att få mig att gå in i väggen. Jag måste alltså åka till en fridfull plats redan nu för att vila upp mig. Jag hoppas verkligen att jag ska hitta gnistan till att fortsätta!!! Jag ska inte göra er besvikna! I will be back to attack!!

THEY TRIED TO MAKE ME GO 2 REHAB BUT I SAD NO NO NO...

Det är svårt att vara konstnär i dagens samhälle.

Min natursjäl behöver frid. Och 5 vattenmeloner om dagen.

Den behöver en pool och en betjänt också.

/JULIA (J-daawg) 


Mig kan ingen lura!

Känner mig väldigt fancy då jag springer runt i mina nya klackar här hemma. Har länge undrat varför desperate housewivesbrudarna alltid gör det. Varför lida när ingen ser en liksom.

Idag slog det mig!!! Brudarna är inte så jävla fancy ändå. De går såklart bara in skorna. Det går ju inte att få skavsår när man ska använda dem på riktigt sen. Sjukt smarta tanter alltså.

Annars är det jättespännande att vara 12 cm längre i sitt egna hem. Nu ser jag godisgömmor i varenda skåp.

Ni är fake!!!

/Jossan


Tomten! Jag vill ha en likbil, en sån man kan ha när man är liten..

Jag har inget lim. Fail.



Får vänta med att limma fast heartsen, munnen och min blåögda blomsterzebra tills imorgon (fast de kommer säkert att ha rymt från pappret). Fail. Varför gjorde jag en mun egentligen? Vad har det med julen att göra? Detta är enbart ett bevis på min tandängslan...HJÄLP!!!!!! Min tand har dött. På riktigt. Tur att min zebra blev julig iaf. Var ju bara att sätta en röd blomsterbukett och ett illrött läppstift på huvudet. Looking smashing liksom. High_fashion_zebra!

/Julia


Gott nytt jul

Är det pinsamt att tycka denna låt är bra??


I så fall älskar jag den!! Gillar ju pinsamheter.  /Josefin

What a lovely day!

Öppnade som sagt förskolan idag. Har drömt mardrömmar hela natten och knappt fått någon sömn pga. spökena. Jag är nog lite skraj ändå. Måste erkänna att hjärtat dunkade på rejält när jag klockan sju imorse klev in i det tomma, kolsvarta huset. Sprang runt som en dåre och tände alla lampor och satte sedan på radion. Efter det kände jag mig någorlunda trygg. (Inga spöken i sikte.)


08.15 var det meningen att fröken nummer två skulle komma. Hon dök aldrig upp. Hon ringde och sjukanmälde sig istället. JABBA! Fick ringa en annan fröken för att be henne komma tidigare. Problemet var bara att hon också var sjuk. Yes, bra tajming. Men det fanns inte så mycket att göra åt saken så jag fick klara mig själv med alla vildar. Vid tiotiden kom det (tack och lov) en vikarie till min räddning. Äntligen kunde jag pusta ut lite....


...Tills jag kom på en sak: Luciatåget. Ooopps. Hade ju noll koll på det. Jag kan ju förfan inte ens sångerna. Jaja, what ever. Fick improvisera lite. Ute skulle det iaf vara, det visste jag. Har aldrig skrattat så mycket som när jag klädde på ungarna lucianattlinnen och pepparkaksdresser ÖVER alla lager med kläder samt overaller. De såg ut som små (stooora) köttbullar hela bunten. De blev så rultiga att de knappt kunde gå och när de ramlade (vilket hände hela tiden) kunde de inte resa sig upp. HAHAHA. Jag fick nästan problem med att andas mellan mina skrattattacker. Ungarna tyckte inte att det var lika kul när jag skrattade åt dem men jag kunde faktiskt inte hålla mig. Skulle så gärna vilja lägga upp en bild men det får jag tydligen inte göra enligt någon lag.

Själva lussandet blev en fullkomlig katastrof. Barnen kunde bara 5 % av låtarna. MAX. Ibland försökte jag hjälpa till och sjunga med men det gjorde ju bara situationen ännu värre. Fruktansvärt pinsamt när jag överröstade dem alla och dessutom sjöng fel text. Det värsta av allt är väl att nästan alla föräldrar filmade hela fiaskot. Vågar jag gå till jobbet imorgon?? /Jossan


2 bored 2 die



Såhär roligt har jag det...............

"- SKAFFA ETT MENINGSFULLARE LIV!" Jaaa, jag ska!!! Men jag vet liksom inte vilket liv jag ska satsa på!!! Kanske ska ta och bli malaysian(?). Flytta dit på heltid och aldrig mer behöva frysa. Eller något annat otippat. Späckhuggarmassör? Enligt ett test var ju detta mitt menade yrke!!!

Jaja, man ska faktiskt leva i nuet. Kursen ska avslutas, panikjobbhetsenskaförhoppningsvisstartas och familjeresan avnjutas. Sedan flyr jag äntligen landet för en katastrofresa tillsammans med bästa Jossan!! Ska bara ta 300 underbara sprutor först!! Och käka malariatabletter. Och få damp på min fruktansvärda backpack (CLAES, I HATE U SO MUCH RIGHT NOW). Hehe. Idag ska det även skapas. En misslyckad barnbok skall påbörjas och ett säreget julkort till morfar skall framställas.

ÅÅÅh, skall i mitt hjärta!!

/Julia

Andra har så fin planering, tid och råd med renovering!

Idag: Mottagit en fet utskällning, en arg blick från tågtiggande kvinna, spruta nummer tre och ett juligt kort med posten.

Hemskt med alla dessa tiggare på tågen. Ironiskt att samtliga tiggare använder sig av likadana bilder. Det finns cirka tre bilder som ständigt cirkulerar runt på tågen. Den som oftast används är bilden på två småflickor som beskrivs vara sjuka i leukemi. Deras mormor, "tiggaren" påstås ha ensamvård om barnen och om vi inte skänker pengar till henne så kommer barnen att dö. Really? Här får barnen hjälp om de är sjuka. Dessa två flickor har dessutom cirka 20 stycken mor och farföräldrar (om man ska tro varje tiggare som använder sig av bilden). Sanningen är oftast den att pengarna går till olika organisationer (med mindre smart upplägg) som "tiggarna" jobbar för. Sadsadsad.


They always tried to make me understand the importance of making a fool out of myself..

Vackert.

Hade även ett trevligt samtal med en före detta journaliststudent på tåget. Ganska givande faktiskt. Jag är ett stort fan av korta "vänskaper". Korta vänskaper är fint. Det blir liksom aldrig annat än glatt och positivt. Mer korta vänskaper åt folket! 

/Julia

Illamående

Mår fortfarande illa efter gårdagens julfika hos en kompis. Dagens i-landsproblem.

Ett verkligt problem är istället helgens terrorattacker. Mindre kul och Sverigedemokraterna kommer definitivt att dra nytta av detta. De kommer att suga ut varenda liten, jävla möjlighet. Som blodiglar.



Inte en trevlig djävul direkt!

/Julia

I’m gonna miss you!!

Ibland vill jag inte åka till Asien. Som igår när jag fick säga hejdå till ett utav mina dagisbarn. Han reser bort på måndag och blir borta i 3 månader så när han kommer hem igen, har jag redan åkt.


Det blev ett sorgligt avsked med massor av pussar och kramar. (Ja, den underbara pojken pussade mig faktiskt.) När han sedan sa att han kommer att sakna mig jättemycket, brast det nästan för mig.


Hur ska jag klara av att säga hejdå till ALLA barnen? Känner mig redan lite ledsen.


 

Måste nog hitta ett barnhem i Asien att jobba lite på. /Josefin


The dawg is in da house

Har haft en fruktansvärd morgon!! Den började med att pappa väckte mig halv 8. "Upp och hoppa Jossan, du ska till kattslundran" tyckte jag han sa. Kattslundran WTF? Gav honom en ordentlig utskällning och sov vidare. När jag en timme senare vaknade på riktigt fick jag höra att han hade sagt "Attunda hälsan" och inte "kattslundran." Fan!! Hade ju glömt bort att jag skulle dit och beställa vaccin! Nu skulle jag inte hinna göra det innan jobbet. Varför kan mina föräldrar aldrig lära sig att väcka mig även om jag säger att jag vill sova vidare? Alla vet väl att man inte ska lyssna på sovande människa?


Var måttligt irriterad när jag lodade ner till köket i min gosiga morgonrock. Helt oförberett, attackeras jag då av min brors hund som tydligen är på besök. YES! Hundjäveln gillar inte mig och jag gillar inte den. Punkt. Inget blev bättre av morgonrocken som jag hade på mig. Hunden blev fullkomligt tokig av den och började skälla som någon form av vakthund. Jag blev så rädd att jag nästan började gråta. Inte kul.


The dog:

Den är jätteliten, jag vet!! Men nu har den växt lite och den har faktiskt vassa tänder och klor. You better watch out!! /Jossan


Spooky

Inatt drömde jag om spöken på mitt jobb. Kanske inte så konstigt då det sägs att det spökar i ett av husen. (Huset som jag jobbar i!!!) Vet inte riktigt vad jag ska tro då jag aldrig sett något själv men det har faktiskt hänt en hel del skumma saker som jag inte finner någon logisk förklaring till. Spisar har slagits på, saker har flyttats, dörrar har öppnats m.m.  Olika medium har till och med varit där och hittat spöken i byggnaden...

 

Personalen tar detta ytterst seriöst och har hemlighetsstämplat det hela. (Så nu lär jag väl få sparken.) Vissa är till och med så rädda att de inte ens vågar gå in i huset. Något överdrivet…

 

I’m not afraid!!!!

 

Åtminstone var jag inte det innan min dröm. Fick nämligen träffa spökena inatt. De spökade som aldrig förr och drömmen kändes såååå verklig. Riktigt läskigt var det. Så läskigt att jag faktiskt vaknade upp helt kallsvettig.

 

På måndag ska jag öppna spökhuset för första gången. Jag kommer alltså att vara där all by my self, supertidigt på morgonen. Ingenting som jag har oroat mig något speciellt för. Men när jag vaknade inatt måste jag faktiskt erkänna att jag blev riktigt nervös inför öppningen.

 

Nu har jag smält drömmen så nu är jag inte så nervös längre. Istället känner jag att det vore lite spännande att få det hela bekräftat. Snälla spöken, ge mig lite spökerier!!

 

I’ll keep you updated.

 

/ Jossan The Ghost Hunter.


The low murderer is out at night

Jag försöker gå hemifrån men the low murderer hindrar mig!! Faaaaan alltså. Jag har ju jättemycket att göra idag. Tänkte lösa problemet genom att låta the low murderer följa med mig ut men ICKE!!!! Jag kan nämligen inte ladda ner mördaren!! RIP Limewire, hata pirathamnen!! Hittade inte min låga mördare vid hamnen (som jag hade räknat med)!! Hamnen är ett pinsamt, jävla skämt. Borde skrotas. The low murderer verkar bara finnas på ett enda ställe så jag måste alltså stanna där och sällskapa. Jag är inte redo att överge the low murderer ännu.



SÅ JÄVLA BRA!!!! /JULIA

Sköljer ner, kastar upp, alla pengar

Materiella, blygsamma julönskningar

1. Nya, tuffa wesc-hörlurar! Och ett fotoalbum!
2. Nya skidor, när jag nu ska använda dem...?
3. Easytones
4. Vera Wang - Princess
5. Håkans nya album
6. En mac
7. PENGARPENGARPEEEENGAR
8. Ny backpack
9. Annorlunda ringar
10. Resterande böcker av Carol Oates
11. Linnen med bandtryck
12. Vita converse
13. Ny kamerasladd som inte glappar
14. Boots
15. Thomas Collectors Editions Radio
16. Pärlor i mängder
17. Silverarmband (ej inköpta på Guldfynd)
18. Löpband att placera hemma
19. En vattensäng
20. En svennehusvagn
21. En flakmoppe
22. En lägenhet i stan
23. En lägenhet i Australien, en i Spanien, en i Frankrike, en lägenhet i världens samtliga länder!!!
24. En patetisk, liten, jävla nyckelring

Juste!! Jag vill även få en miniresa betald till Paris eller Berlin! Och gärna en spahelg! Eller jag behöver nog en spamånad....

Ha ha ha ha ha. Synd att vi inte ens ska fira jul.

Fast varför i helvete klagar jag? Jag ska faktiskt göra något mycket bättre än att stirra in i ögonen på ett blodigt grishuvud! Jag ska ju till Thailand. Skål på den (i té)!! MVG!! /Julia



I like to be gone most of the time and you like to be home most of the time. If I stay in one place I lose my mind, I'm a pretty impossible lady to be with

Önskar att mamma kunde sluta spamma min inkorg med skit. Tycker synd om hennes omgivning. Dagligen skickar hon ut småskumma mejl till samtliga i kontaktboken. Familj, vänner, KOLLEGOR (undrar vad de tänker). Idag såg mailet ut såhär:


Skulle bara kolla.....


 

 

Hej, jag kände för att nosa rätt på nåt, så jag bestämde mig för

att titta in hos dig och se om du sitter vid din dator och om du har det bra.

Japp, där sitter du! Du ser strålande ut! Ha en bra dag ! 


Hahahaha, varenda jävla dag. Gotta love her!
/JULIA


Bigmouth la la la la

Hörde den för första gången typ 2005? och sedan dess har den fått följa med. Vissa låtar tröttnar man helt enkelt inte på.


 

/Julia


When the devil wants to dance with you, you better say never because the dance with the devil might last you forever

Att åka runt i Jossans bil och lyssna på Diabolic och Immortal Technique på högsta volym is the shit!!


Så jävla hemskt.... /Julia

Bad- minton

Idag fick Julia den genialiska idén att vi skulle spela badminton. Fyfan vad roligt det var!!!!! NOOOT! 112,50 :- betalade vi (var) för att stå och slå på en jävla boll fram och tillbaka. Förstår inte riktigt meningen med det hela. Julia var däremot supertaggad och gick all in. Duktig var hon också. Tycker nästan synd om henne som fick spela mot mig som knappt orkade flytta en meter för att träffa bollen. Men det var faktiskt inte roligt. Dessutom mådde jag illa. Stackars mig.

 

När vi hade spelat i 45 minuter kom dock min räddning. (Trodde jag.) Några andra spelare kom fram till oss och påstod att de skulle ha banan. YES! Men kaxiga Julia var inte sen med att säga emot: ”Vi kom hit kvart över så vi lämnar inte banan förrän vi har spelat tills klockan är kvart över igen.” FAN! Ytterligare 15 minuter med förnedring. Ja för det var det faktiskt, jag var riktigt dålig.

 

 

Badminton kan slänga sig i väggen. Tänker aldrig mer utöva denna ”sport”. Nästa gång jag och Julia ska spontansporta tänker vi göra något lite coolare. Typ klättring. Då kommer jag ägaaaa!

 

(Egentligen skulle jag åka och spela squash med min pappa nu men det kan han faktiskt glömma!)

 

/Josefin


The stars of track and field

Leeedig daaag!! Försökte inhandla lite saker i Kista C men jag hittade ingenting av det som jag hade tänkt köpa. Det finns inga skor som både är varma och snygga, detta är ett faktum. Ska kanske köpa illrosa moonboots, slipper iaf frysa. Hittade inga snygga mössor eller tjocktröjor heller. Om det inte är skitsnyggt så kan det lika gärna vara förfärligt. Funderar på att gå runt i en illgrön overall med rosa stjärnor på, groteska moonboots och illröd mössa. Gärna även lite reflexer ovanpå detta.

Centrumbesöket slutade med att jag spenderade en timme inne på Indiska tittandes på fransiga kuddar. När jag äntligen kom ut ur butiken hade jag istället köpt en témugg och en tépåse.

Jag har träningsfeber. Saknar friidrotten något enormt just nu. Varför finns det inget bootcamp i Sverige???? Jag menar i form utav ett "läger" som man kan åka iväg på och träna hysteriskt i några veckor. Inte i bantningssyfte utan bara för att det är så himla kul. Det bör ju finnas, någon måste ha tänkt tanken, annars vore det ganska sinnessjukt. Jag googlar och googlar men finner ingenting som uppfyller min tanke. Någon organisation med träningskunniga borde starta upp detta. Träningscampen kunde gå av stapeln ungefär 2-3 gånger om året. Ett bootcamp kring jul då de flesta har lite ledigt och sedan två längre bootcamp på sommaren! Detta skulle garanterat bli populärt och vinstindrivande! MEN DET MÅSTE VÄL REDAN FINNAS? Det gör det säkert, men om man inte kan googla fram något så är det ju lite failat. Marknadsför härligheten bättre, tack! Jag har hittat liknande alternativ till min tankes bootcamp men inget som känns särskilt lockande. I stil med detta: http://www.nordicmilitarytraining.se/traeningen/traeningsschema.aspx. Grejen är ju att man vill åka bort, på ett riktigt läger! Det ska bli en resa!! Inte innebära att man stannar hemma och går iväg och tränar. Det gör jag ju redan.


Almunecar med friidrotten

/Julia

♥ is

Blääääää! Jag mår illa. Det går magsjuka på mitt jobb. Jag dör om jag är smittad. Magsjuka är seriöst det värsta jag vet...

Är dessutom helt slutkörd.  Alla fröknar har bestämt sig för att bli sjuka samtidigt så det är kaos på jobbet. Jag får jobba mer än någonsin. Idag blev det mer jobb än vad min kropp klarar av så när jag kom hem blev det en powernap på 4 timmar. (!!) I’m still tired. Sjukt.

 

Körde förresten på en fröken idag med bilen. Kylans fel faktiskt. När jag skulle åka hem var rutorna helt genomisade både utanpå, emellan och inuti. Gick inte att skrapa. När jag suttit med motorn på i 10 minuter och fortfarande inte såg ett skit gav jag upp och körde ändå. Såg visst inte att det kom en fröken gående bakom mig. Jaja hon klarade sig fint. Tur att det inte var ett barn iaf.

/Josefin


Jag ska mörda Oliveeeeej

Alla mina vänner (så gott som) har övergett mig, de pluggar i en annan stad eller är ute och reser. Jag anser inte att jag tagit det hela särskilt hårt men nattens mardrömmar visade på något annat? Jag drömde att Amanda skulle lämna mig för Bangkok (vilket hon redan har gjort!) och att jag var så förfärad över detta att jag när vi skulle säga farväl grät som en femåring och panikslaget greppade tag om hennes ben i något som liknande ett ganska brutalt, nervöst sammanbrott.

Nattens hemskaste dröm var dock den om Jossan och reptilerna. Jag drömde att Jossan hade skaffat ett nytt husdjur, en grotesk, jävla jätteödla som hon kom att älska över allt annat på jorden. Hon hade döpt den illaluktande, gigantiska, superaggressiva, ödleliknande skapelsen till Oliver.

Jossan satt fridfullt och klappade odjuret på huvudet och sken av nyfunnen glädje.
- Åååh, lille Oliveeeej, lille gubben, vaah duuh eeh sööt!!
- Gulliiiigulligullll, Olivveeej!!
- Oliiiveeej, kom till husseee nuuu, lsklingeen!!!
AND SO ON....

Drömmen slutade med att Jossan berättade att hon hade kommit på meningen med livet. Hennes mening med livet var att rädda världens alla reptiler från utrotning! Hon kunde inte åka med mig till Asien, absolut inte! Hon måste rädda alla Oliveeejs vänner! Jossan var den kallade, hennes existens enda syfte var att rädda reptilerna!!!

I drömmen planerade jag att mörda Oliver.

Den djäveln.

Annars då? Jag är ledig några dagar från och med imorgon. Jag vill göra en minitripp. Satt och pratade med några kursare idag på hemresan. En av dem skulle till Berlin. Blev taggad på att åka även jag. Lärde känna en tjej i Aussie som jag kan bo hos i Berlin. Som vi kan bo hos båda två, JOSSAN!!Följ med mig! Dumpa Oliveeeej och låt oss vara spontana!!!

Måste säga att jag HATAR JÄVLA SL. SL BRINGAR FRAM MINA VÄRSTA AGGRESSIONER. Jag ville bara sparka sönder hela Sollentuna station this bloody morning. Tåget var 40 minuter försenat och när det äntligen rullade iväg från perrongen uppstod genast flertalet signalfel. LIKADANT VAR DET IGÅR. Träffade som tur var Sandra på stationen så vi kunde vara arga tillsammans. Ägnade tiden åt att försöka fota helvetet på jorden med mobilen.

Hehehehehe 

Lyckades endast åstadkomma en suddig bild på en morgonglad tjej! Jag gillade inte henne. Varför ser du så sur ut? 1. DU KOM PÅ TÅGET (inte jag då det var smockfullt av morgonarga,frukosthetsätande passagerare) 2. DU FICK DESSUTOM SITTA NER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BE FUCKING HAPPY!!!!!

PS: Jag vill ha en snygg mössa, vad heter de där snygga päls?mössorna som folk går runt med? Jag har en som påminner om denna till modellen, fast min köpte jag som driv i Alperna och det ser mest ut som en peruk. Kan alltså inte ha denna bland folk. Precis som med mina wesc-lurar, dessa ser man inte mig i bland folk. Det ser liksom lite för konstigt ut.

Hehehehehehe, kanske borde satsa på en ny frisyr i denna stajl...


Jag hugger hellre av mig en fingret (det finns ju proteser numera?)

Varför står det att jag skrev detta inlägg halv åtta imorse? Jag skriver det ju nu (evening)!!! Fast jag skrev faktiskt första meningen halv åtta imorse, lät det hamna i utkast, sprang till tåget och fortsatte nu. Irriterande. Åh, nu blir jag ju arg igen!!!

/JULIA



Synd att du hamnar i finkan innan du hinner ta han och göra kaos av han!



Ska ta hans familj, hans namn, hans efternamn!! Roligt men sorgligt. Sorgligt att en idiot ska komma att representera en hel folkgrupp, för så blir ofta resultatet.  Påminner mig om tidigare tidningsreportage om Stockholms så kallade "problemområden", där en och samma idiot alltid befann sig på plats och alltid fick sätta tidningarnas rubriker. Kanske dags att försöka belysa lite vettigt folks åsikter också.
/Julia

Don’t mess with me

Humöret är på topp!! Har tillbringat hela min söndag på Stinsen. Mycket mysigt då jag var ordentligt rustad för den underbara vintern vi har. (Tänkte väl inte riktigt på att jag skulle vara inne.) Besöket blev en fullkomlig tortyr. Fick värmeslag 17 gånger och funderade starkt på att hänga min jacka över en lampa så att skiten skulle brinna upp.

 

Varför stannade jag då så länge i detta proppfulla köpcentrum?! (Som dessutom hade någon slags kyrkokör där som sjöng värre än vad obegåvade fiolister spelar.) Jo för att jag letade efter en julklapp för 60 kr som börjar på bokstaven V. Måste nämligen ha med mig den till jobbet imorgon då vi ska ha nån form av glöggkväll. Jättekul, var min första tanke. Finns ju massor av saker på v: vas, värmekudde, väska etc.  Tyvärr fanns det inget för 60 kr. Vet inte hur länge jag vandrade omkring där men för varje timme som gick blev jag bara mer och mer irriterad. Tur att jag hade laddat mobilen med Diabolics album ” Liar and a thief.” 17 låtar med gangstermusik. Smakprov:

 

 

Kände mig själv som en jävla gangstaahh när jag gick runt där, sur som fan och sjöng med i texten: ”This is the frontline, this is the deadzoone barely alive or in a box is how yaa head home.” Okej nu låter det jävligt töntigt men jag såg faktiskt riktigt farlig ut. Jag lovar!

 

10 timmar senare hittade jag iaf nån ful ljushållare som jag köpte och ploppade i ett VVVVVvvvvvvvvvvärmeljus! Det får fan duga.

 

//JOSSAN


Jag är fet, du är ful! Jag kan banta, vad kan du? (Att säga att man kan göra en plastikoperation är bara så jäääävla dåligt!!!)


/JULIA


EFTERLYSNING

HAR DU RÅKAT SNUBBLA IN PÅ DENNA BLOGG OCH BESITTER NÅGON SLAGS KUNSKAP INOM FILMTEKNIK?????HÖR AV DIG TILL MIG!!!! JAG BEHÖVER HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!SERIÖST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPELAR INGEN ROLL VEM DU ÄR.





Lördag

Har precis avnjutit en mindre god middag tillsammans med mammas minisläkt. Alltid lika komiskt. Uppskattar släktens färgstärka, om än lite udda individer. Vi har bland annat bringat nytt ljus in i gamla minnen. Kom in på alla ständigt förekommande, släktliga godisgömmanden. Detta resulterade i lite minnesgrävning och fick mig att slunga ut en hel del pinsamheter där pappa besitter huvudrollen. Ta den klassiska godisincidenten på toaletten när jag vara cirka 4 år. Plot: Pappa stal min godispåse. Gömde sig på toaletten. Åt upp samtliga godisbitar. Och ljög sedan om det. Detta stod glasklart och fullständigt uppenbart men pappa skämdes så mycket att han vägrade att erkänna. Inte ens idag kan han överväga att göra detta. Dock vet vi andra sanningen. 4-åringar är bossar i 40-åringars hjärnor.

Min moster och hennes man är The Superstars Of IRLH, In. Real. Life. Humor.
This evening: Vi har finmiddag. Alla är uppklädda. Min moster har en illröd klänning på sig, hon pratskriker med sin ständigt hesa röst och gestikulerar ivrigt. Hennes uppenbarelse tar över alla orden, hela bordet, hela rummet. Mamma sitter bredvid mig och ser kontorsaktig ut. Då och då fäller hon in små välartikulerade, genomtänkta kommentarer i min mosters livliga, helgalna berättelser. Pappa sitter bredvid och studerar sitt allt gråare hår, lyssnar lite halvintresserad och inflikar då och då med ett torrt skämt som ingen förstår. Han ignorerar dock detta faktum och skrattar istället hysteriskt åt sig själv.

Min mosters man anländer en timme sent till middagen, fortfarande iklädd byggarbetskläder och vägrar bestämt att äta den serverade soppan. Han hugger istället direkt in på köttet (Reealll men need meat) och börjar slänga sarkastiska kommentarer runt bordet. Morfar sitter tyst bredvid the meatman och dagdrömmer, han ler för sig själv och skrattar då och då åt min mosters mans ovanliga torrhet. Min kusin och hennes kille är också närvarande, men de spelar bara biroller, de får liksom inte riktigt plats. Huvudrollen är helt och hållet min mosters och hon pratar intensivt och oupphörigt om sin stora idol Shirley Clamp och hennes odödiga dyrkan av samma. Hennes man bidrar hjälpsamt till ämnet med syniska, brutalt sarkastiska kommentarer och fem "-va faaaan" i minuten. Och jag då? Jag sitter där, deltar ibland men observerar mest. Jag tänker att allt är som i en film. En ganska rolig film med väldigt renodlade karaktärer.

/JULIA


I like songs about drifters and books about the same. They both seem to make me feel a little less insane

Feverfeverfever, leave my heart alone! Jag är helt hypad nu! Så fruktansvärt taggad på att sticka ut och resa igen! Jag har precis chattat med en kompis som är ute och nu känner jag bara AAAAAAAAAAAAHHHHHHHH. Jag kan inte sitta stilla. Mina ben dansar framför ögonen på mig. Jag vill sitta på planet nu. ÄVENTYR???? JA, TACK! Jag vill åka långt härifrån utan några egentliga planer. Tänker på alla lyckliga som är ute och reser. Jag har en annan kompis som rest runt i snart ett år. Planerar hon att komma hem snart? SVAR: NEJ. Hon har bestämt sig för att vara borta tills hon har kommit underfund med livets nästa, seriösa steg. Funderar på att göra likadant. Jag kan ju resa, jobba, resa och jobba lite igen. Överleva, uppleva. Funderar på att söka jobb i London nästa höst. Kanske åker jag direkt dit efter Asien?? Jossan, du får gärna slå följe! Efter lite jobbelijobb där kanske jag möter upp Julle, Amanda eller någon i Australien. Jag gjorde faktiskt aldrig östkusten när jag var där. Det känns även som att Sydamerika väntar på mig. Och Afrika (och tusentals andra platser). Det är så mycket jag vill göra. Jag har alltid velat jobba som volontär på ett barnhem, exempelvis. Mitt huvud snurrar. Det känns som att jag befinner mig inuti en torktumlare. Tankarna bara flyger, jag tror att jag kokar över! När jag tänker på allt jag vill göra, allt som faktiskt är möjligt att göra blir jag så innerligt, sinnessjukt lycklig!!!!! I'm high!!!! I do not need drugs!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!!!!!! Nu måste jag sprida denna lycka till min omgivning!!! /JULIA

The crew of the fit and active!!

Dagligt hammockhäng på Fiji med härliga människor :)


Nödvändiga fiender

What happened to MSN??? Seriöst. Varför använder ingen sig av älskade msn längre? Jag älskar fortfarande msn, varför kan ingen annan känna samma love?? Det är liksom ingen vits med att själv logga in på msn när alla andra anser sig för tuffa för att hänga där.

MSN var bäst. Smidigt och bra. Och väldigt nödvändigt, tänker främst på mina livsavgörande msn-enemies. Jag hade två stycken. En före detta lågstadieklassis och en före detta gotlandskompis. Vi hade en perfekt fienderelation. Så fort jag blev sur och ville avreagera mig loggade jag in på msn och startade ett ordkrig med någon utav dessa två. Bästa ordbajsningarna någonsin. Lite för mycket driv, och aningen för mycket skit men herregud vad underhållande detta var. Är helt övertygad om att mina enemies kände samma sak. Vi kunde sitta i flera timmar och bara kasta skit. Faktum är att jag egentligen tror att vi tyckte om varandra lite, just för att vi gav varandra möjligheten att be haters sometimes.
/Julia

Madness

Imorse tog jag min första twinrixspruta!! (Som nu har bidragit till den värsta frossan ever.) Blev även informerad om alla andra helt sinnessjukt dyra sprutor som jag (vi) tydligen måste ta. Greeeat!! Ska bli spännande och se hur mycket pengar jag får kvar till själva resan....


Doktorn var iaf dödshäftig och tipsade om massa galna saker att göra på resan, bla. tubing i Laos:                                  

 

Det här måste vi göra Julia!!

Sorgligt

Har väldigt tråkigt så jag sitter och stalkar mig själv på facebook. Jag skäms, får självmordstankar (kanske inte riktigt då) och mår illa när jag upptäcker hur mina statusar såg ut för 3 år sedan. Här är några exempel:

 

Josefin is tired (April 16, 2007 at 10:54pm)

Josefin is i skolan (November 27, 2007 at 10:44)

Josefin is trött (November 28, 2007 at 8:46pm)

Josefin is @ school (April 17, 2007 at 8:04am)

Josefin is at home (April 20, 2007 at 2:17pm)

Josefin is ARG! (November 24, 2007 at 8:56pm)

Josefin is AJ (November 25, 2007 at 3:12pm)

Josefin is fortfarande AJ. (November 25, 2007 at 6:01pm)

 

Seriöst asså. Jag som brukar skratta åt folks statusar. Det här var det värsta jag har sett....

...Tills jag såg min profilbild



KILL ME!


Det är titeln jag vill åt

AAAAAH!!!!"Nåågon" har stulit mitt rabatthäfte från H&M, mina röda vantar och mina myspysiga hoods. Jag orkar inte med detta. Har även tilldelats en brutal smärta i ryggen. Tack gud för detta!! Gud kanske faktiskt finns och straffar mig för att jag inte tror på honom? Eller straffar han mig för att jag sysslade med "förbannelser" och "svartkonst" när jag var nio år och ville vara häxa? Jag lovar, jag prisar inte längre djävulen. I promise, mr or ms, or mrs(?) Almighty!!Rygghelvete alltså. Vet inte vad jag ska göra. Nu är jag dessutom stressed and not dressed, especially not to impress! More dressed for eating soup with the homeless!! Eller för att jobba som städare på toaletterna en helgmorgon på donken. Fiiin_dag_2010. Jag skulle precis torktumla mina favvojeans men maskinhelvetet gick naturligtvis sönder. Jag gick alltså hårt in för att agera mekaniker. Mindre intelligent. Blev så jävla förbannad på alltihopa att jag i ren desperation började hälla ut massa vatten från en behållare under den djävulska maskinen. Fick detta den strejkande maskinen att fungera? Såklart inte. Åh. Jag är så lättirriterad numera. Borde gå till en tom, stor sal och sparka sönder en boxningssäck. Eller lyssna på Rammstein och bara dampa loss lite. Eller något annat stört. Har dock ingen tid över, ska istället sitta och titta på när James Bond dödar folk. Jag hoppas att detta ska lugna min argsinthet lite. Uppgiftens syfte är dock inte att observera själva dödandet utan att studera filmtekniken. Och skriva om tramping, kameror, after effects, stuntscener, klippning m.m. Men mer relevant i nuläget; Hur många personer hinner James döda på mindre än 2 timmar? Om två timmar ska jag nämligen vara hos Mimmsan och fira hennes dag. Need to switch mooood nooow!! Det får inte bli en klassisk missdiss a la Julia, enligt Helena, "-Men jaag var ju verkligen jättetrevlig, det trodde jag veeerkligen". NEEJ. Skärpning Julia, sluta vara Miss Skitarg. Ingen skit, lite slit!!! Inga snygga jeans pga maskinen men kanske en snygg kjol istället? Man kan faktiskt hitta genvägar när den ursprungliga vägen har blockerats! Typ byggarbetare på vägen, spring istället genom skogen!! Du hinner med bussen. Meen de eeh juuu gööörbraa!!! Fast mina genvägar misslyckas ganska ofta, jag typ snavar över en sten i skogen och faller. Hahahaha, skratta eller gråta?? SKRATTA!!!HERREGUD!! Vilket otrevligt inlägg detta är. Dåligt, Julia. Var är alla solar, regnbågar och idylliska skratt? Var är sommarängen utan kobajs??? Eller snarare, var är snön utan det gula hundkisset??Måste skriva något bra, positivt och glatt nu. Jag är faktiskt ingen pessimist. Är bara lite ARG just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gårdagen var exempelvis en mycket BRA dag. Asgulliga barn på dagiset och bara allmänt flyt todo el dia! Förutom när jag var ute med barnen I TVÅ TIMMAR, i 20 minus??? Stod antingen stilla och betraktade trasiga legotraktorer eller körde intervallpass upp och ner för olika backar för att rädda helgalna, pulkaåkande barn från att inte slå ihjäl sig!!! /JULIA_TREVLIG_O_GLAD

FAAAIL

Mina skönaste jeansleggings beter sig inte riktigt schysst mot mig. Efter 1 timme sitter de pösigare än ett par mjukisbyxor.

 

IDAG FICK JAG NOG!! Så jag slängde in dem i tvättmaskinen och vred upp gradantalet till 95 jävla grader i hopp om att de skulle krympa lite.

 

Resultat: Byxorna är nu mindre än mina dagisbarn. Funderar på att skänka dem till förskolans dockor.

 

/Jossan_housewife


Gratis är bäst!!!

Idag har jag mer eller mindre blivit tvingad att gå på bio. Min mormor hade nämligen för ovanlighetens skull (not) fått tag på gratisbiljetter. Man fick tydligen två biljetter om man är medlem i Ikea-club. Väldigt snällt tycker jag. Det tyckte inte mormor. Hon tyckte att det var snålt att bara få två biljetter. Detta påpekade hon även till mannen i kassan samtidigt som hon försökte tigga till sig två till. Det gick inte.

 

Gissa vad hon gör då, min 69 åriga mormor. Jo hon sätter på sig en mössa och ställer sig i kön igen. (Samma person sitter alltså i kassan.) Hur girig får man vara? PINSAMT!

 

Jaja det fungerade iaf så idag har min familj och jag gått på bio med mormor. Det var en upplevelse vill jag lova. För det första var vi där kl 17.00. D.v.s. en timme innan filmen började och en halvtimme innan man ens fick gå in. Vi stod alltså ute och frös i TRETTIO MINUTER!  Mormors ide såklart. Eftersom det var fri placering var det ju viktigt att vara där först av alla så att man får bra platser.

 

Såklart kom vi dit först (vem förfryser sig frivilligt när det finns platser till alla liksom.) 25 minuter stod vi där alldeles ensamma och när det väl började komma lite folk började mormor smida planer. Jag citerar:

”Jossan, DU springer in och tar platser”

”Peter, DU lämnar fram biljetterna”

”Lena, DU köper popcorn”

 

Herregud alltså. Såg hur alla människor runt om kring oss började stirra….

 

Väl inne på bion gick det faktiskt ganska smärtfritt, förutom att mormor högt skulle klaga på personen som satt framför oss. Han var ju alldeles för lång. Detta resulterade i att han satt som en hösäck hela filmen. Den stackaren vågade väl inte annat.

 

Grädden på moset blev när vi skulle åka hem. Tåget kom när vi nästan var framme på perrongen så vi sprang de sista meterna. Mormor trampar då på något. En femkrona. Tror ni inte att hon tvunget måste ta upp den då?! Vi missade tåget. Tack mormor  ♥

 

För övrigt var bion superbra. The next three days. Se den!!!

 

/JOSEFIN


JAMES STENHÅRD ASTUFF BOND

Bra Jossan!!Jag uppskattar ditt hysteriska uppdaterande väldigt mycket! Imorgon ska även jag agera dagisfröken. Är lite nervös inför eventuellt antagande av blöjbyte men annars så ser jag fram emot det. Tack gud för att jag och Jossan inte jobbar på samma dagis. Seriöst. Det hade resulterat i katastrof. Som när jag och Julia jobbade på restaurang tillsammans. Mental_disaster_girls. Alla brutala skrattutbrott. Förstörelse av restaurangens samtliga ljus, godisstölder, med mera. Nej. Det ska vara som på mitt förra jobb, man ska jobba tillsammans med en 40-årig, asbitter, vårtsmittad tant som hatar hela jävla världen och dess enligt henne avloppsstinkande innehåll.

Nu är jag väldigt stressad. Vi håller på med ett superstort grupparbete in tha school. Jag känner mig liksom lite 2 cool 4 schoool så i nattens dröm flög jag till Turkiet och blev reseledare istället. MEN IN REAL LIFE ska jag nu stirra sönder 5 filmer a la James Bond och analysera filmtekniken!!! James Bond får mig att skratta lite. Han anser sig vara Mr Almighty. Narcissist? Javisst! Häftig kille, "- My name is Bond, James Bond". OMG, OMG, OMG. Hela omgivningen kippar efter andan och nästan svimmar. Awesome. Detta är ju egentligen humorfilm! Eller skräck? Narcissister kan vara lite läskiga...

Jag önskar mig själv lycka till!
/JULIA


Situation dirty dirty

På jobbet...

Dagisbarn, 3 år:
"Titta vilken fin teckning jag har gjort, visst ser det ut som glassar?!"


Njaaaa. Vet inte vad ni tycker men jag tycker iaf att det föreställer något helt annat...


Samtidigt som detta sker hör jag ett annat barn sjunga:  

"Santa Lucia, ge mig en tia.
Tian var rutten. Dra mig i tutteeeen"

Ungen fortsätter sedan med en egenkomponerad visa:

"Min snippa den är bra, gör alltid som den ska.
Tack för att du finns, ge mig en prins."


Vad har hänt med dagens barn??


Avslutar med denna fina teckning bara för att skryta lite över mina painting skills!!



Varför fick jag bara G i bild????
/Jossan

I don't sleep enough because I stay up late for no reason

Förstår inte riktigt vad jag håller på med. Varje dag tror jag att jag ska kolavippen bara för att jag är så utmattad.  Ändå går jag aldrig och lägger mig i normal tid.

 

Så fort klockan börjar närma sig midnatt blir plötsligt alla tråkiga saker väldigt spännande att göra. Jag kan t.ex. stå och borsta håret i två timmar, läsa okända fjortisbloggar eller bara sitta och stalka massa random människor på Facebook. Det känns som om jag är liten igen och gör allt för att slippa gå och lägga mig.

 

WHYYY?? Jag måste söka hjälp, 3 timmar sömn per natt fungerar inte längre.

 

 

 

Någon som vill bjussa på lite sömnpiller?

/Josefin


RSS 2.0