I want to get it all back, back, back from youuu

Hej, jag heter Julia. Jag har 3,75 kronor på kortet och en skuld på cirka 4000. Jag sover cirka 4-5 timmar per natt och har nu gjort detta under en tidsperiod på snart 3 veckor.

Hur länge kan man skylla på jetlag egentligen? Haha, vilket skämt. Har väl helt enkelt gjort John Blund riktigt jävla förbannad. Det är konstigt att gå och lägga sig 01:30 och att av sig själv åter vakna 05:35. Den psykiska tröttheten är läskigt påtaglig medans jag fysiskt sett känner mig obehagligt energisk, typ redo att springa maran eller liknande. Herregud, vad är det för fel på mig??? Detta får inte fortsätta. Varför kan jag inte få soooova???? Och varför känner jag mig hela tiden stressad och uppjagad? Nästan lite nervös. Som inför en friidrottstävling. Är det något som ska hända? Vad väntar jag på? Jag vet inte!

Det här är min tid...

.................................FAST KANSKE INTE!!

Har iaf varit i Norrland med Lollo. Supermyspys! Åkt bil, haft damp, lekt med hennes kusiner, besökt massvis med fina platser, ätit palt, varit på skelleftefestivalen, sett diviga Robyn, sovit för lite, haft damp, gjort en rockvideo, åkt alldeles för många mil, solat, varit på Boda, blivit pensionär, fegat på ett badhus och köpt svindyrt vatten.

Skulle vara komiskt att göra en film om mig själv on the road with the car. Seriöst, tala om att var helt störd. Är inte särskilt jämn i humöret. Går från att sova till att komma med maniska utläggningar om konstiga saker till att dansa som en galning och sjunga med i rocklåt till att viska uttryckslösa saker i ett nästan paralyserat tillstånd. Måtte Lollo inte hata sin smått psykiskt instabila medpassagerare.


Nu ska jag dricka kaffe, ignorera sömnbristen och göra det bästa utav denna förhoppningsvis snart soliga sommardag!!!

/Fattig tjej som John Blund HATAAAAR!!!!

RSS 2.0