Alla som förut var lite vilsna i tillvaron har nu hittat hittat något av vikt

PIP- Panik I Piteå. Har tenta imorgon.  Är sedan ledig från skolan. Antingen i en månad eller på obestämd tid. Det är upp till mig. Vet inte vad jag ska göra. Inte nu. Inte detta år. Inte i framtiden. Inte med något. Försöker hitta någon i samma situation. Förut var det lätt. Nu är det svårt. Skickar ut ett massmejl där jag frågar om någon vill åka billigt flyg till Grekland om två dagar. För att jag är jag och kanske inte alltid så realistisk. Resultatet? Alla har ett liv.Borde kanske också skaffa ett seriöst sådant och för en gångs skull bestämma mig för något.
 

I'm sure, I'm sure, you heard it before...

30 sidor. Plus 10 till. En dålig artikel. Personlighetsförändringar. Svavel(?)stank. 3 kg kaffe. Risrätt. Inget kött. Godis. En löptur. Batik. En planerad fest. 3 presenter. Heart skipped a beat. Undringar. Tvivel. Telefonsamtal. Planer. Uteblivna telefonsamtal. Osäkerhet. En film. En filmintervju. Norrland. En luftmadrass. Sol. Kyla. Utomhushäng. Glädje. Melankoli. Morötter. Saknad. Invandrarsvenska. Missförstånd. Upptäckter. Skärgård. Utväxt. Deutchbags. Vin. Musik. En bok på spanska. Fuldans. Regler, Spelregler, Distans. Tisdag.

Gå ut och brinn

Jag har överlevt en riktigt rolig nollning. Och jag har uppgraderat min levnadsstandard. Tre gånger faktiskt. Från ensam sovsal inspirerad av barnhemssalar på 1700-talet till 4-bäddsrum med klassis till dubbel luftmadrass i etta tillsammans med klassis. Lever vegetariskt norrlandsliv med sköna människor som journaliststudent (med en hel del tvivel inför framtiden). Jag vet iaf en sak! Jag vill jobba som journalist. Och efter ett inspirerande möte under gårdagen känner jag återigen samma sak som Cayce fick mig att känna i Spanien, "Det är ok att vara ambivalent". PussPusssssPusssss

RSS 2.0