I'm wierd but nowadays I've given up caring

 
 
 
 
Update typ. Tja fan, såhär ser jag ut när det är Halloween. Hade gärna behållit håret. Resten kan kvitta. Speciellt jacket i halsen vilket jag skapade av toalettpapper, färg och "lim". Helvetet gick inte bort. Det slutade med att jag fick lita bort skiten vilket resulterade i en obeskrivlig smärta. Kändes som att jag ryckte bort allt mitt skinn. Typ slaktade halsen min.
 
Jag sover inte längre på luftmadrass utan i säng. Eller tjaa, jag sover i en extrasäng från IKEA som viker sig på mitten minst en gång varje natt. MEN, jag kan ändå konstatera att livsstandarden faktiskt har ökat.
 
I helgen har min sambos kompis varit på besök så vi har sovit tre tjejer i vårt lilla mysrum. Har varit kul. Igår ville jag ta kompisen till lokalhaket Kalles bar med slogan "En helt galen bar". Denna helgalna göttekväll fylld med alkisar och gula minikjolar får dock vänta till nästa gång för vi hamnade på spelkväll hos klassis istället. Vi spelade Alias och jag blev som vanligt smått vansinnig. Ganska uppjagad tjej vars händer skakade av nervositet och upphetsning. Det var jag det. Måste. Vinna. 
 
Igår var jag dessutom i storstaden med fyra klassisar. Med storstaden menar jag Luleå. Luleå är nämligen stor och mäktig i jämförelse med min hemstad, lol. Vi åkte mest dit för att äta på Mc Donalds, måste tyvärr erkännas. Ja, jag har blivit mycket onyttig. Detta sedan min vän  Maja kom in i mitt liv. Vår första måltid som vi tillsammans intog bestod av en hel grillad kyckling vilken vi delade på mitten och langade upp på varsin tallrik. Sedan poppade vi smörpopcorn och hällde dessa över kycklingen. 
 
Har nu varit här i tio dagar. Av dessa har jag varit livrädd i tre. Var tvungen att ta itu med ett problem och var i och med detta tvungen att få en lärare att sammarbeta med mig. Detta råkade naturligtvis vara en av de mest skräckinjagande lärare jag hittills i livet har haft. MEN, jag tror faktiskt att det löste sig.
 
Idag blir det pluggg och eventuellt en promenad. Vet dock inte om jag vågar ge mig på det sistnämnda då alla mina promenader slutar med att jag hamnar vid Smurfit Kappa. Förstår verkligen inte varför. Dras jag till Kappa? Är Kappa något slags dynamiskt, förtrollande fenomen som kallar mig till sig?

londonlove

Tillbaka i Pite efter tre veckor. Två veckor spenderades hemma pluggandes (i tårar) till HP. En vecka spenderades i London. Staden där man kan svänga runt gatuhörnet och upptäcka en fest, en karneval eller ett skådespeleri. Staden där man frestas av efterrätter i cafefönster, kläms ihjäl på tunnelbanan, dricker kopiöst, jobbar som en galning och fryser i hus med heltäckningsmattor. Staden där folk från hela världen bor. Där jag mötte vänner från både Frankrike och Australien och England (såklart). En stad med alla möjligheter. En stad där man omöjligt kan bli uttråkad. En stad som jag saknar.
 
 
 

RSS 2.0