Andra har så fin planering, tid och råd med renovering!

Idag: Mottagit en fet utskällning, en arg blick från tågtiggande kvinna, spruta nummer tre och ett juligt kort med posten.

Hemskt med alla dessa tiggare på tågen. Ironiskt att samtliga tiggare använder sig av likadana bilder. Det finns cirka tre bilder som ständigt cirkulerar runt på tågen. Den som oftast används är bilden på två småflickor som beskrivs vara sjuka i leukemi. Deras mormor, "tiggaren" påstås ha ensamvård om barnen och om vi inte skänker pengar till henne så kommer barnen att dö. Really? Här får barnen hjälp om de är sjuka. Dessa två flickor har dessutom cirka 20 stycken mor och farföräldrar (om man ska tro varje tiggare som använder sig av bilden). Sanningen är oftast den att pengarna går till olika organisationer (med mindre smart upplägg) som "tiggarna" jobbar för. Sadsadsad.


They always tried to make me understand the importance of making a fool out of myself..

Vackert.

Hade även ett trevligt samtal med en före detta journaliststudent på tåget. Ganska givande faktiskt. Jag är ett stort fan av korta "vänskaper". Korta vänskaper är fint. Det blir liksom aldrig annat än glatt och positivt. Mer korta vänskaper åt folket! 

/Julia

Kommentarer
Postat av: Jossi

Hahahah!! Vem har skällt ut dig?? Var tog du sprutan?? Vi måste beställa Japansk encephalit vaccin!!!

2010-12-13 @ 21:12:59
Postat av: Anonym

1. Tant på vårdcentralen

2. Wasa, nära Hötorget!

3. Det är ingen fråga men i huvudet tänker jag "JAAAAA". I agreeee!!!!

2010-12-15 @ 20:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0