Torsdag

Flummig dag. Var supertrött när alarmet ringde imorse och skulle precis lämna huset då jag upptäckte att klockan bara var 06:00 på morgonen. Fail. Resten av dagen gick i samma anda. En supervirrig lärare som hade glömt vår handledningstid och istället satt i möte. Samma supervirriga lärare som glömmer sina viktiga papper. Och återigen samma splittrade lärare som håller i en superstressig genomgång av grupparbetet där ingen får chans att ställa några som helst frågor. 

Till dagens förvirrade skara tillkommer även en gruppmedlem som verkar tro att vi går på någon form av filmskaparskola och deklarerar sitt stora, kommande genombrott som filmskapare på youtube. Filmskaparen upplyser oss andra om att detta är hans grej, nu ska han verkligen bidra, film är något som han verkligen förstår sig på! Hans tid är kommen liksom. Ingen förstår vad han pratar om. Ingen. Vi får snällt förklara för filmskaparen att redovisningen ska ske muntligt och att ingen form av film är menad att ingå i momentet. Inte överhuvudtaget. 

Toppendag. Efter att ha tillbringat ett halvt liv i skolan, främst pga den energiska stalkningen av den superförvirrade läraren så var det dags för passfoto. Fail igen. Såg ut som en jugoslavisk lönnmördare. Komme inte att släppas in i något land. Kan lika gärna ge upp och hyra ett minimalt rum i en skabbig lägenhet i Pajala. Då har jag iaf fått miljöombyte.

/Julia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0