Jag smider planer

Jag undrar om vi kommer att vara hemma till sommaren, jag är nämligen ganska taggad på en riktig svennesommar! Jag vill köpa illrosa foppatofflar, gå runt i mögliga mjukisbyxor och skryta om mitt nya vrålåk (husvagn från blocket.se)! Vi måste också införskaffa en röd, gammal volvo att köra runt med. När den biffen är kirrad så är det bara att glida runt i landet och checka in på olika trashiga campings där vi kan socialisera oss med barnfamiljer, bada i Sveriges svinkalla sjöar och spela finns i sjön med liksinnade (the foppageneration). Mat kan vi laga på stormkök och grilla kan vi göra på fredagar om korven är på extrapris i affären. Det känns nästan värt att skippa Asien och förebereda inför Husvagnsturnen, summer 2011!!

OBSERVERA: Plastiga klistermärken att dekorera foppatofflorna med är nu ute i de flesta sportbutiker! Detta kommer att bli sommarens höjdpunkt! Buy or die!

Er tillgivna,
Julia



Kommentarer
Postat av: Andrea Andrew Andy

Röd gammal Volvo...hm....känns bekant :P

2010-11-18 @ 21:49:30
Postat av: killforthethrill

Hahaha, var snel hest och följ med mig och min husvagn på äventyr!!

2010-11-18 @ 21:54:18
URL: http://killforthethrill.blogg.se/
Postat av: elzaa

jag är på! har aldrig bott i en husvagn faktiskt så jag tycker det är dags att embracea min white trash-sida och göra det!

2010-11-18 @ 22:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0