Heeeiii alla läzare!!

Heeii!! Vi e två girlz på twenty jordsnur. Vi gillar typ magaziines, latte och fashiion! Top Class!

Eller iaf lite. Vi är ganska häftiga också. Den här bloggen kommer att behandla mycket relevanta ämnen, nämligen våra fantastiska liv och våran spektakulärt uppseendeväckande resa till Asien som startar i februari!

Vi startar denna sinnessjukt spännande blogg redan nu för att vi är väldigt seriösa som personer (gonna be businesswomen) och för att vi tycker om att göra saker i god tid. Vi är båda två väldigt samlade, organiserade och planerande som personer. Vi har alla hästarna hemma i stallet!! Hjulet snurrar och hamstern springer på. I rasande fart, den nästan överlistar hjulet.

(om sanningen ska fram så står hästarna enbart på plats pga att de är mentalt efterblivna och inte fattar bättre, vi drogade dem också för säkerhetens skull)

Nu har Jossan fixat den ascooolaa bakgrunden till denna blogg, hon är ju webdesigner på elitnivå!! Väldigt, väldigt eftertraktad! Hon rular hela hooden in her retarded Volvo.

Jajajajajajajajajaajjajajajaja, nu har vi inte tid att tala till er alla hundratals läsare, bli inte deprimerade, vi kommer tillbaka! Jossan ska bara dricka lite latte och läsa lite magaziines first!!!

See u all sooon, luuuv n respect!!!


vi har däckat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0