Annorlunda smakupplevelser...
I Verbier ingick det trerättersmiddag på hotellet. Det var allltid väldigt gott och fint upplagt :
Med undantag för en middag som istället var en disaster:
Denna kväll serverades ingen förrätt. Detta för att det skulle bjudas på ”exklusiv” raclette. (Typ kött som man doppar i ost.) Vi fick vänta i 100 år och när maten äntligen kom fick vi en tallrik med tre salamikorvsbitar och två skinkbitar på. Till detta fick vi varsin tallrik med ost. Det var helt okej faktiskt men skinkan och korven tog ju slut på två röda.
Servitriserna vägrade att ge mer kött. Istället fortsatte de att komma in med nya osttallrikar:
Vi fick alltså sitta och trycka i oss smält ost. Så jävla vidrigt!! Kommer aldrig kunna äta ost igen.
Till efterätt bjöds det på aprikossorbe. Fyfan alltså. Finner inga ord. Skitäcklig!! Dessutom bidrog den till min brutala allergiattack.
Såhär såg mitt öga ut senare på kvällen:
Mycket väl inte godkänt!
/Jossan